DENİZLİ / HONAZ - Cumhuriyet İlkokulu

(258)8112000
HÜRRİYET MAH. ZAFER SK. CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 25 HONAZ / DENİZLİ
Vizyon
Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz: • Demokratik • Geleceğin insanını yetiştiren • Çevreye açık • Üretime yönelen • Araştıran ve sorgulayan • İnsana değer veren • Çağdaş • Başarılı • Bakımlı • Yeniliklere açık • Sosyal etkinliklere önem veren, Lider bir okul olabilmektir
Misyon
Okulumuza gelen her öğrenci, sorunlarını kendi kendine çözmeyi öğrenen, kendine güvenen, araştırıcı, sevgiyi kendine hedef seçen, yetenekleri doğrultusunda kendini geliştiren bireyler olarak yetiştirmek misyonumuz olacaktır. Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda geleceğin büyüklerini yetiştirmek için, kaliteyi artırarak; 1-Ezberci değil anlayarak öğrenen, 2-Davranışlarının sorumluluğunu bilen, 3-Çevreye sahip çıkan ve çevre bilinci olan, 4-Sosyal yardımlaşma duygusu güçlü, 5-Dürüstlük ve şeffaflılıkla birlikte, güven veren, 6-Okulumuzdaki eğitim ortamlarını öğretime uygun hale getiren, 7-Başarısızlıklarının nedenlerini tespit eden, 8-Sorunlara çözüm üreten, 9-BEN değil BİZ diyen öğrenciler yetiştirmektir.
Ulaşım
DENİZLİ- HONAZ MİNİBÜS HATTI HER 10 DK DA BİR BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE SAAT BAŞI ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
İlçeye ismini vermiş olan Honaz Dağı (2,571 m) Ege Bölgesi´nin en yüksek dağıdır ve Honaz ilçesi bu dağın kuzey yamacına oturur. Yüz ölçümü 504 km² olan Honaz´ın, 2022 yılı sayımına göre nüfusu 34.074´dir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE HONAZ DEVLET HASTANESİ KARŞISINDA OLUP İL MERKEZİNE 20KM UZAKLIKTADIR.